Solskydd och mörkläggningsgardiner

Solskydd och mörkläggning

JCC AB är auktoriserad återförsäljare för Draper Europe AB som arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskyddssystem och audiovisuella produkter för kommersiellt och privat bruk.

Genom samarbete med Draper kan JCC AB erbjuda ett stort sortiment av solskydd och mörkläggning för kommersiell och offentlig miljö.

Merparten av vårt solskyddssortiment kan manövreras både med handkraft och med motor.
De elektriska motorerna sitter helt dolda i solskyddens rör och behöver tillgång till elektrisk ström.
En automatisk motorlösning är av förklarliga skäl något dyrare, men skänker å andra sidan mycket mer komfort och bekvämlighet.

Drapers sortiment av screen- och mörkläggningsgardiner kan med fördel integreras med tekniken i mötesrummet. När man använder projektorn eller skärmen kan mörkläggningsgardinen gå ned. Möjlighet finns även att använda automatik som sköter solskyddet. Automatiken tar in olika typer av information som temperatur, veckodag och tid. Be­roende på preferenser matas dessa värden in och automatiken sköter sedan manövreringen åt dig.

Tänk att solskyddet har möjligheten att själv reglera sig beroende på infallande solljus för att spara in både miljö och energiåtgång. Miljösmart, ekonomiskt och underbart bekvämt!

Rullgardiner – FlexShade

FlexShade™ är ett helt nytt sortiment av screen- och mörkläggningsrullgardiner, främst anpassat till offentliga lokaler och kontor. Ett brett urval av olika modeller som kundanpassas till både små och stora solskyddsinstallationer.

Lamellgardiner

Lamellgardin är ett bra alternativ för att reglera ljusinsläpp i ett konferensrum eller kontor som har stora fönster och inglasningar. Öppna upp, stäng ute eller vinkla lamellerna för ett balanserat ljusinsläpp.

Exteriört

Vårt exteriöra solskyddssortiment innehåller fönster- och screenmarkiser som lämpar sig extra bra till offentliga byggnader. Flera smarta styrningar erbjuds för uppnå den enklaste solskyddsmanövrering.

Läs mer om våra exteriöra alternativ på AV-Online.se

Mörkläggande väv

En mörkläggande väv används vanligtvis i ett konferensrum för att få bästa möjliga sol- och insynsskydd. Dessa vävar har förmågan att blockera UV- och solljus till 100%.

För att uppnå total mörkläggning av ett rum används en rullgardinsmodell med skenor på sidorna och kassett i ovankant som blockerar ljus från att sippra in mellan väv och fönster.

Vi har även screenvävar med olika grader av öppningsfaktor och vävkulörer som gör att man kan se ut även om rullgardinen är nere – men man kan inte se in. Dessutom blockerar väven solljus och värme.

De flesta av våra vävar kommer från Sandatex i Borås. 

Önskar ni beställa solskydd och mörkläggning på leasing hjälper vi er gärna med ett leasingavtal på de produkter ni är intresserade av.

Vi kan erbjuda montering av solskydd, mörkläggningsgardiner, fönster- och screenmarkiser runt Borås och Göteborg.

Vi hjälper Er – Från offert till montering!

Då det finns flera olika lösningar och produkterna skall vara måttanpassade för att passa just Ert fönster har vi inte möjlighet att lägga upp alla produkter här.

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation.

– Vi hjälper Er med förslag, offert och till slut leverans och montering.

Ring oss: 033-720 67 00 eller maila oss på info@jccab.se
Screen- och mörkläggningsgardiner