INVÄNDIGT OCH UTVÄNDIGT SOLSKYDD

JCC AB säljer och installerar allt som har med mötesrum att göra. En av faktorerna för ett lyckat möte är att lokalen har rätt ljus och temperatur. Därför har vi just solskydd som en del i vårt sortiment.

Vi hjälper dig att hitta det som passar just din verksamhet. Vi skräddarsyr en anpassad totallösning som tar  hänsyn till förutsättningar och begränsningar såväl som önskemål. Kanske handlar det om inredning för det representativa styrelserummet eller hörsalen med höga krav på a/v utrustningen. Kanske är du ute efter mörkläggning i en konferenslokal eller solavskärmning i ett öppet kontorslandskap? Eller har du som mål att göra lokalen mer energisnål och sänka dina energikostnader? Innan vi tar fram en solskyddslösning för just din verksamhet hjälper vi dig att specificera vilka behov du, dina kollegor och dina kunder har. Självklart hjälper vi er med montering av ert solskydd.
Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

”Även på norra delen av jordklotet används mer energi för att kyla ner luften än för att värma upp den.”

 

Självklart tänker vi på miljön och kostnader när vi bygger och inreder våra hem och lokaler. Eller gör vi det? Rätt använda, smarta solskydd betalar snart sig själva.

Ändå bygger vi både småhus och större lokaler utan solskydd, men med klimatanläggningar som både kostar i inköp och framförallt i drift. Upp till över 90% av den instrålande värmen kan reduceras med rätt anpassat solskydd. Så ett enkelt sätt att få uppleva ett bättre och billigare boende- och arbetsklimat är att se till att värmen motas i ett tidigt skede och inte kommer in i byggnaden alls. Du sparar helt enkelt både miljö och kostnader när ni investerar i smarta solskydd!

Flexshade mörkläggningsgardin

BESTÄLL MED 10% RABATT!

Gör din beställning före 2021-04-30 så lämnar vi 10% extra rabatt på ordinarie pris!

Flexshade Rullgardin

Flexshade mörkläggningsgardin

FlexShade™ är ett helt nytt sortiment av screen- och mörkläggningsrullgardiner, främst anpassat till offentliga lokaler och kontor. Ett brett urval av olika modeller som kundanpassas till både små och stora solskyddsinstallationer.

Lamellgardin

lamellgardin

Lamellgardin är ett bra alternativ för att reglera ljusinsläpp i ett konferensrum eller kontor som har stora fönster och inglasningar. Öppna upp, stäng ute eller vinkla lamellerna för ett balanserat ljusinsläpp.

Fönstermarkis

fönstermarkis

En bra fönstermarkis inte bara skyddar ditt hus från gassande solvärme, utan ger också dina fönster en visuell inramning. Ett brett utbud av olika modeller säkerställer att du hittar just din favorit!

Screenmarkis

screenmarkis

En screenmarkis, även kallad vertikalmarkis, går parallellt med fasaden och tack vare den speciella vävtypen kan du se obehindrat ut samtidigt som värmen motas bort. Screenmarkisen har en tålig kompakt design som ger ett diskret intryck.

Terassmarkis

Terassmarkis2
En bra terrassmarkis skänker välbehövlig skugga och svalka en solig sommardag. Samtidigt som den kan sänka dina energikostnader! Utbudet är brett med flera modeller som passar både stort och smått.

Fristående markis

Fristående markiser är större solskyddslösningar som går att montera fristående utan direkt anslutning mot fasaden, eller med stödben i front. Detta låter dig skapa en plats i trädgården med solskydd, utan att behöva ansöka om bygglov.

KONTAKTA OSS!

033-720 67 00

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Vi kan erbjuda mätning på plats i Era lokaler i Borås- och Göteborgsområdet och gäller endast företagskunder samt offentliga förvaltningar.

info@jccab.se

J Creative Consulting AB Skogsrydsvägen 6, 506 70 Frufällan